VECKA 34

Gravid
Idag går vi in i vecka 34! Nu närmar det sig, om bara några veckor skulle hon kunna komma! Som ni säkert vet så hoppas jag på att hon kommer i vecka 37 - 38 någongång. 
På tal om det så har jag börjat få vad jag tror är förvärkar. Det är som en molande värk i livmodern som känns i hela magen eftersom ja, livmodern är ju inte direkt liten längre. Ibland känns de även ut i ryggen. Det gör inte jätteont direkt men får stanna upp ibland för de blir ändå ganska påtagliga tillsammans med sammandragningarna jag får. 
Mitt sf-mått låg på 30,5 cm igår och det är strax under medellinjen på kurvan. Blodsockret såg bra ut och järnvärdet kollade hon inte. Det låg ju lite på gränsen sist så nu har jag börjat med apotekets brustabletter med järn i, hoppas att det räcker för att det inte ska sjunka mer. 
Annars så har jag inte så mycket att tillägga om graviditeten förutom att alla som sagt till mig att det är perfekt att vara gravid på sommaren har ljugit. Fy vad varmt det är och fy vad jobbigt det är! Speciellt timmarna mitt på dagen är olidliga och jag är väldigt glad att jag köpt en fläkt kan jag lova! 
  • Gravid

Gillar

Kommentarer