VECKA 20

Gravid
Äntligen! Halfway to baby! Känns som tiden har stått still, antagligen för att vi fick ett nytt bf-datum så jag har ju vart i vecka 19 i en evighet. Egentligen 1,5 vecka men det har känts mycket längre.
Fredagar är annars en bra dag att fira in den nya preggoveckan på tycker jag. Jag mår fortfarande bra. Mina största problem är min extremt torra hy (som jag tänkte skriva mer om någon dag), pollenallergin som börjar komma och att det börjar bli lite jobbigt att böja sig ner och ta upp grejer från golvet och torka Kaspers tassar men vad gör väl det när jag har världens bästa bebis i magen? Värre kunde det vara. 
Jag har gått upp nästan 2 kilo från min lägsta vikt under graviditeten. Är alltså tillbaka på vad jag vägde innan jag blev preggo och nu har halva tiden gått. Jag är lite orolig för att det är för lite men samtidigt äter jag som jag ska (om inte mer) och som ni ser så har inte magen direkt stannat i växten. 
Jag har en teori om det här och det handlar om att jag slutade äta p-piller precis när jag blev gravid och när jag började med dem gick jag upp nästan 10 kilo. Så jag tror att jag kanske hade gått ner mer i vikt när jag slutade med dem om jag inte blivit gravid direkt, men nu har det mer "stannat upp" för att jämna ut sig, varken mycket plus eller minus liksom. Det här är ju inte direkt vetenskapligt bevisat men jag tycker att det låter logiskt.   • Gravid

Gillar

Kommentarer