Vecka 16

Gravid


Kan förstå om det är lite förvirrande för er när jag lägger upp "den nya veckan" lite olika dagar men det är för att jag inte riktigt fått in någon rutin på att göra det en specifik dag. På söndagar byter vi iallafall vecka så nu är vi i vecka 16. 
Det känns superbra. En vecka närmare ultraljudet vilket känns som nästa milstolpe. Längtar så himla mycket men är samtidigt livrädd. Tänk om något är galet? Men jag vet att jag inte kan gå runt och tänka så, skulle något mot förmodan vara fel får vi ta det då. Lyckokänslorna är så mycket starkare än oron och det är dem jag vill fokusera på. 
Jag har fortsatt att må bra utan några större krämpor. Hoppas att det fortsätter såhär! Hoppas också på att mitt hår ska bli glansigare och tjockare, har läst att det är vanligt under graviditeten.
En annan grej jag längtar efter är att känna bebisen sparka och röra sig. Det kommer nog tyvärr dröja några veckor till (det brukar tydligen ta längre tid att känna det vid första graviditeten) men det är något jag verkligen, verkligen, verkligen ser fram emot.
  • Gravid

Gillar

Kommentarer