TILL BEBIS

Allmänt
Vi var precis på IKEA och köpte lite smågrejer. Passade på att kika in på barnavdelningen och hittade en spjälsäng (sundvik, 995 kr) som matchar de övriga möblerna i vårt sovrum perfekt. Funderade på en sån minisäng man skruvar på i sidan av ens egna säng först, men vi kommer ändå behöva gå upp och fixa mat på natten till bebisen (jag kommer inte att amma pga privata anledningar) så tror inte att det kommer underlätta så mycket för oss. Dessutom kan den bara användas den första tiden eftersom att den, alltså sängen, är så liten. 
Har även hittat ett skötbord (modell Alexander från babyproffsen, 699 kr) som passar bra in i badrummet. Med måtten iallafall, det har vi dock inte kollat på i butik än. 
Och sjäääälvklart ska vi ha en tripp trapp stol! Den kommer vi dock köpa billigt på blocket och måla i samma gråa färg vi målade våra köksstolar i. Hur smart är inte newborn-delen till den förresten? Jockes systerdotter hade en sån när hon var mini och det var ju hur bra som helst att hon kunde sitta med vid bordet innan hon ens kunde sitta själv. 
Det är lite tidigt att börja köpa grejer än kanske men det är ju så kul att kolla och planera. Skönt att veta ungefär vad man vill ha också tills det är dags. 
Får se hur länge vi (okej, jag) kan hålla oss med att köpa grejer dock.. Känns som att lite smågrejer kommer börja "råka" följa med hem efter ultraljudet om allt ser bra ut och de kan avgöra könet på bebisen. 

Gillar

Kommentarer