RUTINULTRALJUD

Gravid
Idag har vi varit och tjuvkikat på vår fina bebis. Allt såg toppen ut och det verkar vara en dotter vi ska få! Jag var sjukt nervös innan, det var så fantastiskt när barnmorskan gick igenom grej för grej och sa att allt såg bra ut. En kompis till mig fick ett jobbigt besked efter sitt rutinultraljud och det har gnagt i mitt huvud. 
Vi ska tillbaka om 2 veckor och kolla på henne igen för det gick nämligen inte att ta ett bra mått på en grej de brukar mäta så ska fråga om könet igen då. Vågar inte riktigt ställa in mig på det för det är ju inget 100% svar man får. 
Min moderkaka ligger tydligen i nederkant just nu och blockerar "utgången", och har den inte flyttat sig när vi kollar igen om 2 veckor så måste vi tillbaka igen senare i graviditeten. Barnmorskan sa att i de allra flesta fall flyttas den uppåt när allting växer men man måste kolla för det händer att den inte gör det. Hoppas verkligen att den flyttar sig, är inte alls taggad på kejsarsnitt! 
Vi fick ett nytt bf-datum också. 20 augusti beräknas hon komma så vi är tillbaka i vecka 18 igen. Det är bara några dagars skillnad men det känns ändå lite frustrerande. 
  • Gravid

Gillar

Kommentarer