MÅLBILDER FÖR 2017

Bild från pinterest

Jag har lite målbilder för detta år och här har ni några av dem i en liten lista. Hej och välkommen 2017, jag tror att det kommer bli ett galet bra år!

- "renoveringen" av vårt lilla radhus, det kommer bli så himla himla fint! Huvudet är fullt av tankar och planer kan jag lova.

- inflyttningsfest med alla våra vänner. Detta har jag haft som en målbild ända sen vi bestämde att vi ville flytta till Stockholm och om bara några månader kommer det bli av. Hjälp vad roligt det ska bli!

- körkort. När vi flyttat och har massa barnvakter nära så ska jag/vi ta tag i mitt körkort och den här gången så SKA jag klara det!

- familjeäventyr. Nu börjar Meja bli stor nog att kunna uppskatta att följa med på små äventyr så i år ska vi ta med henne till Skansen och junibacken, kanske även kolmården. Vore så mysigt att åka dit med vänner i sommar!

- resa. Jag och Jocke planerar att åka iväg själva på en weekendresa i vår/sommar. Jag drömmer om Italien eller Spanien men vi får se. Oavsett så kommer det bli galet härligt, vi har aldrig rest ihop på det sättet så det här är något jag verkligen ser fram emot.

- bröllop. Inte mitt eget hehe så egentligen är det ingen målbild direkt men jag ser så himla mycket fram emot att få vara med på Sara och Johans bröllop i sommar. Det kommer bli en magisk dag!

- fixa mitt hår. Jag har inte varit hos frisören på över ett år, under 2017 hoppas jag att jag unnar mig ett besök hos någon duktig som kan fixa till mitt rishög till hår lite.

- bloggen. Jag har inget mål om antal läsare eller sånt, ärligt talat kollar jag inte ens statistiken längre. Men jag vill fortsätta blogga och fota! Planen är att leverera åtminstone ett inlägg nästan varje dag under året, utan att känna att jag lägger ut massa "utfyllnadsinlägg".


Har ni några målbilder för året? Dela gärna med er!


Gillar