HEM LJUVA HEM

Allmänt, Gravid
Nu har jag fått åka hem från sjukhuset, så himla härligt! Den här lille killen är minst lika glad över det som jag, han lämnar mig inte ifred i en enda sekund. 

Jag är sjukskriven i 2 veckor och kommer behöva fortsätta att ta det lugnt, men helt sängliggande behöver jag inte vara längre som tur är.
Det är moderkakan som är problemet, precis som de trodde. Den verkar ha flyttat sig lite lite lite från hur den låg på RUL så det är möjligtvis därför blödningen startade, men det är inte säkert. Förmodligen kommer jag fortsätta blöda lite från och till men börjar jag blöda mer än pyttelite måste vi åka in igen. Det känns läskigt, blödning vid graviditet är ju aldrig en bra grej. 
Något positivt är att doktorn tror att moderkakan kommer att flytta sig mer så att jag kan föda "normalt" sen. Vi har en ny tid för ultraljud i vecka 28 för att kolla hur det ser ut. Mitt fokus har dock ändrats lite från själva förlossningssättet till att hon ska kunna stanna kvar där inne i många veckor till. Plötsligt känns det lungt att gå över tiden tillochmed, bara hon inte kommer än. 

Gillar

Kommentarer