ETT STEG NÄRMARE

Allmänt
Vilken mage man ser ut att ha från den här vinkeln!
När jag var hos mamma igår tyckte hon inte att jag kunde gå runt med mina vanliga jeans och toffsen längre så hon köpte ett par preggobyxor till mig. Jag köpte ett par förut när problemen med att knäppa byxorna började men de är inte alls sköna och glider bara ner så de ligger längst ner i byrålådan och samlar damm. De här däremot är supermjuka och sitter på plats, har haft dem hela dagen utan problem. Så himla skönt. De är från h&m och kostar 299 kr har jag för mig.
Det jag gjorde idag var för övrigt halkbanan och jag klarade den! Jag skulle inte rekommendera att göra den när man är gravid faktiskt, inte såhär "sent" när man börjar få större mage och så iallafall, även fast det inte ska vara farligt. Jag tyckte det var obehagligt med alla tvärnitar och sladdningar hela tiden. Allt man måste göra gjorde jag men jag fick sammandragningar och mådde illa så jag fick gå ut ur bilen en stund medan de andra körde. 
Det var något jag behövde göra nu för jag behöver fixa det där körkortet innan bebisen kommer men ett tips är verkligen att göra den innan eller så tidigt som möjligt om det går.
Nu: sova! Det behövs, min nästa lediga dag är inte förrän på lördag om en vecka. 

Gillar

Kommentarer